André Hazes, Maan en Tino Martin; drie van de vijf acts die 20 juni optreden in de megatent op het Pelmolenpad.
André Hazes, Maan en Tino Martin; drie van de vijf acts die 20 juni optreden in de megatent op het Pelmolenpad. ((Foto: aangeleverd))

Jubileumeditie Live in Hoorn met vijf festivalacts

HOORN - Live in Hoorn heeft de namen bekend gemaakt voor de tiende editie van het festival. Bezoekers kunnen tijdens deze jubileumeditie genieten van maar liefst vijf festivalacts. Tino Martin, Maan en Suzan & Freek staan allemaal zestig minuten op het podium met hun complete band en André Hazes is de grote afsluiter met een concert van 75 minuten. Zaterdag 20 juni gaat het dus knallen in de megatent op het Pelmolenpad. Wie erbij wil zijn moet wél snel zijn; de voorverkoop start zaterdag 25 januari al.

Het is de organisatie opnieuw gelukt om André Hazes te verleiden naar Live in Hoorn te komen. Nu nog grootser en spectaculairder en een van de weinige live optredens in Noord-Holland van deze ras-entertainer. Samen met zijn twaalfkoppige band en vocals op het grote podium zet hij net als vorig jaar een zeer indrukwekkende show neer.

Suzan & Freek staan voor het eerst op Live in Hoorn voor een festivalshow van een uur. Het duo werd afgelopen jaar in rap tempo bekend met de hits 'Blauwe Dag' en 'Als het avond is' en hun nieuwe nummer 'Deze is voor mij' bestormt momenteel de hitlijsten.

Ook Tino Martin & Maan komen beide met een voltallige band voor een show van een uur naar Hoorn. Tino Martin staat bekend om zijn vele grote hits en spectaculaire shows. Maan werd in 2019 bekroond als 'Beste zangeres van het Jaar' bij de 100% NL Awards. Tenslotte zet Kris Kross Amsterdam de tent op z'n kop met hun opzwepende act waarmee ze iedereen in beweging krijgen. Inmiddels gaan ze de hele wereld over met hun pakkende producties, energieke dj-sets en spectaculaire decors.

Live in Hoorn is een initiatief van de West-Friese ondernemers Kees Verbeek & Marinus Zoutendijk van hoofdsponsoren Abovo Media & Maxlead Online Marketing en Rob Ursem. Samen met sponsors als Hét Hypotheekbureau, Voegbedrijf Eksteen, Van der Valk Hotel Hoorn, EP: Beerepoot, Van der Laan Zwaag, Sense Keukens, Move Finance, Alsema van Duin juridisch adviseurs & notarissen, VANDERLAANGROEP Accountants & Belastingadviseurs, Rinkel & Smit, Jos Bouwhuis Tuinen, M2 Printing, Hoekstra & van Eck Makelaars, Noordhollands Dagblad, Encis, Loos Cacao, Rabobank, Poeliersbedrijf Van der Laan, Rodi Media, Autobedrijf Peter Ursem, BaanBereik, Welkers, Schadenberg Groep, Boos Bestratingen, Dusseldorp MINI, Mandel Circular Buildings, Hero, Just Look Around, GP Groot, Schutz Fashion, Bouchier, De Greeuw Wognum, TotaalVeilig en Moeijes Internationale Transporten zorgen zij ervoor dat de entreeprijs voor dit prachtige evenement laag gehouden kan worden.

Kaartverkoop start zaterdag

Een ticket kost 38,75 euro exclusief servicekosten. Ze zijn te bestellen via liveinhoorn.nl of via Ticketmaster.nl. De voorverkoop start zaterdag 25 januari om 8.00 uur. De tickets zijn ook telefonisch te bestellen bij Ticketmaster via 0900-3001250 (60 cpm) en via de app van Ticketmaster.

Meer informatie over de acts, de tijden van de shows en het laatste nieuws over Live in Hoorn is te vinden op www.liveinhoorn.nl.

Meer berichten