Dj Edwin Evers was geraakt door het verhaal van Sem.
Dj Edwin Evers was geraakt door het verhaal van Sem. ((Foto: Radio 538))

Radio 538 schiet Sem Snoek uit Heerhugowaard te hulp

HEERHUGOWAARD - De moeder van Sem Snoek uit Heerhugowaard kampt sinds twee jaar met de gevolgen van Alzheimer. Twee maanden geleden kocht Sem zijn eerste huis en zijn ouders, die het beiden erg zwaar hebben met de ziekte, proberen voor zover mogelijk te helpen bij de verbouwing. Sem wil zijn ouders graag een ontspannend weekendje weg cadeau geven nu dit nog mogelijk is, maar helaas heeft hij daar geen geld voor door hoge verbouwingskosten.

Sem besloot de rekening van zijn nieuwe vloer daarom in te sturen voor de actie 'Hierrr Met Je Rekening' van Radio 538, zodat hij de vakantie van zijn ouders kan financieren. Dj's Sander Lantinga en Edwin Evers verrasten Sem met het nieuws dat zijn rekening van €1453,60 volledig door Radio 538 wordt vergoed.

En dat was nog niet alles. Corendon zag de rekening van Sem en besloot zijn ouders een geheel verzorgde achtdaagse vakantie naar Ibiza cadeau te geven. Sander Lantinga en Edwin Evers in 'De Coen en Sander Show': "We betalen je vloer en de reis voor je ouders krijgen ze ook van ons." Een emotionele Sem in de uitzending: "Holy shit, dat is heel vet! Heel erg bedankt jongens. Fantastisch!"

Bekijk en beluister hier het fragment uit 'De Coen en Sander Show' op Radio 538

Meer berichten