Scène uit de voorstelling 'Dolfje Weerwolfje'.
Scène uit de voorstelling 'Dolfje Weerwolfje'. ((Foto: Peggy de Haan))

Win kaarten voor Dolfje Weerwolfje in Cool

HEERHUGOWAARD - De heksen en weerwolven van de bekende kinderboekenserie Dolfje Weerwolfje gaan de strijd met elkaar aan in deze nieuwe familiemusical vol liedjes, mystieke wezens, grappige tovertrucs en betoverende liefdesdrankjes. 'Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks' (6+) is zaterdag 22 februari te zien bij Cool kunst en cultuur.

Het is tijd voor een spannend verhaal op de planken. Dolfje raakt bevriend met Foeksia de Miniheks, maar iedereen weet dat heksen en weerwolven niet samengaan. Op de dag wanneer moerasheks Minuul de vriendschap tussen de twee ontdekt, neemt ze Dolfje gevangen. Foeksia weet niet wat ze moet doen. Zal Dolfje ooit nog vrijkomen?

Win kaarten

Wil jij deze musical die maar liefst vier sterren heeft gekregen niet missen? Doe dan mee met de prijsvraag en win twee vrijkaarten voor de voorstelling in Cool. Weet jij wie de beroemde schrijver is van de Dolfje Weerwolfje-boeken? Stuur je antwoord vóór zaterdag 15 februari naar Cool en wie weet mag jij 22 februari naar de voorstelling!

Kijk hier voor meer informatie en tickets. Na afloop van de voorstelling kun je Dolfje en al zijn vrienden tijdens de meet & greet ontmoeten in de foyer. Wakkabakkaboe!

Patricia Smagge
Meer berichten