Vita Accordeonistica zoekt basaccordeonist.
Vita Accordeonistica zoekt basaccordeonist. ((Foto: aangeleverd))

Vita Accordeonistica '83 zoekt basaccordeonist

HEERHUGOWAARD - Na het zeer geslaagde jaarconcert op 14 december van het vorige jaar in de Ontmoetingskerk in Heerhugowaard zijn in het nieuwe jaar 2020 de repetities voor het volgende jaarconcert weer begonnen bij de accordeonvereniging Vita Accordeonistica '83.

Echter de accordeonist, die de bas-accordeon speelde is helaas gestopt. Dat is een gemis voor het orkest. De vereniging zoekt dus iemand, die op de basaccordeon kan en wil spelen. Iemand die zelf op een bas speelt, is ook van harte welkom bij de vereniging. Maar andere accordeonisten zijn natuurlijk ook nog steeds van harte welkom. Alleen spelen of in groepsverband? Bij Vita Accordeonistica '83, er is voor elk wat wils. Bij de vereniging kan iedereen, die weer accordeon wil gaan spelen op donderdagavond les krijgen van de professionele dirigent Leo van Lierop.

Interesse?

Interesse in het krijgen van les of weer zin om lekker accordeon te spelen, laat het weten. Stuur even een bericht via het contactformulier, dat op de website staat vermeld. Kom anders gerust eens luisteren op de repetitie-avond, elke donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur in Trefpunt Rozenlaan, Rozenlaan 2, 1702 TG Heerhugowaard. Hier kan de sfeer worden geproefd en ook de nodige informatie krijgen. NB: de vereniging hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens op grond van de AVG. Het privacybeleid is te vinden op www.vita-heerhugowaard.nl

Meer berichten