Welke taart zou u wel lusten?
Welke taart zou u wel lusten? ((Foto: Aangeleverd))

Help Museum BroekerVeiling de crisis door en koop een taart

BROEK OP LANGEDIJK -  Help Museum BroekerVeiling door de coronacrisis met een verse appeltaart! Het m useum is deze dagen gesloten voor publiek. Tot in ieder geval 6 april komen er geen bezoekers. Ook alle groepen, vergaderingen, bijeenkomsten zijn geannuleerd, vaak al tot ver in april en mei. Dat betekent een behoorlijke strop voor het museum dat het toch al niet makkelijk heeft.

Vandaar dat maandag 23 maart en ludieke actie is begonnen. Medewerkers en vrijwilligers gaan samen de komende periode veel taarten bakken en bezorgen in Langedijk! In het museumrestaurant zijn bezoekers al gewend om te genieten van heerlijke verse appel- of monchoutaart. Als je het museum binnenkwam rook je die heerlijke geur al. Nu kan iedereen ook thuis genieten van deze heerlijke verse en huisgemaakte taarten. Voor € 15,- per taart steun je het museum door deze moeilijke periode. De taarten worden gratis bezorgd in de gemeente Langedijk maar kunnen ook worden afgehaald bij het museum. Dus ook vanuit Heerhugowaard kunnen mensen zo'n heerlijke taart kopen.

Bij het bezorgen en afhalen wordt rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Bestellen kan via het speciale e-mailadres. Of bel naar het museum via 0226-313807.

Patricia Smagge
Meer berichten