Kom biljarten bij de Koraalrif
Kom biljarten bij de Koraalrif ((Foto: aangeleverd))

Biljarten bij de Koraalrif

HEERHUGOWAARD - Biljartvereniging Koraalrif is met maximaal 36 leden uit Heerhugowaard en omstreken een van de grotere biljartverenigingen in Heerhugowaard. Er wordt gespeeld op de maandagavond in het Biljartcentrum Heerhugowaard aan de Parelhof. De speelavond begint rond 19.00 uur en eindigt circa 22.00 uur.

Op een speelavond worden altijd twee partijen libre en een partij bandstoten gespeeld. Het wedstrijdsecretariaat stelt per avond de partijen vast en houdt de scores nauwkeurig bij. Hieruit volgen dan de resultaten van de spelers waarbij maandelijks inzicht wordt verkregen over de prestaties. Normaliter gaan spelers het spel steeds beter begrijpen en zullen biljarters merken dat er meer spelplezier wordt opgebouwd. Uiteindelijk draait het ook om het aantal gescoorde wedstrijdpunten en worden vervolgens elk jaar de prijzen aan de kampioenen uitgereikt op het jaarlijkse uitje. Dit klinkt wellicht allemaal heel serieus, en dat is het ook, maar de lat ligt niet te hoog bij de Koraalrif. De meeste spelers vallen tussen een moyenne van 0,5 tot maximaal 2.

Wijde omgeving

De leden komen niet alleen uit Heerhugowaard maar ook uit de wijde omgeving. En daar waar gesproken wordt over leden, ook vrouwen zijn welkom en staan hun mannetje bij de vereniging. De leeftijden verschillen waarbij met de indeling van de partijen zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de wensen van de (werkende) spelers. Een ander belangrijk aspect van onze vereniging is dat de vereniging ook gezelligheid moet geven. Een drankje, een kop koffie, een praatje bij de bar maar ook het volgen van de gespeelde wedstrijden horen daar zeker bij. Indien de filosofie van de Koraalrif aanspreekt schroom dan niet om contact op te nemen. Belangstellenden kunnen vrijblijvend en kosteloos een maand meespelen en de sfeer proeven. Contactpersoon: Paul Schimmel (secretaris), e-mail: Biljartvereniging.Koraalrif@gmail.com. Telefoon: 072-5710653 of +31653842816.

Meer berichten
 

Fotoseries