Dick's Vage Kennissen (in het rood-zwart) versloeg Glazenwassers- en Reinigingsbedrijf R. de Hond met 6-1.
Dick's Vage Kennissen (in het rood-zwart) versloeg Glazenwassers- en Reinigingsbedrijf R. de Hond met 6-1. ((Foto: Aangeleverd))

Dicks Vage Kennissen doet goede zaken

HEERHUGOWAARD - In de Rodi Media-Cup maakte koploper De Praktijk indruk met een klinkende 10-0 zege op nummer vier Gofilex. Op liefst veertien (!) punten achterstand is Dicks Vage Kennissen de eerste achtervolger. Deze ploeg profiteerde optimaal van de nederlaag van concurrent Esdegé-Reigersdaal - dat met 2-4 onderuit ging tegen AKD Adviesgroep - en wipt zo van plek drie naar twee.

Zelf won Dicks Vage Kennissen met 6-1 van Glazenwassers- en reinigingsbedrijf R. de Hond & zn. In de D2 Cup heeft Banosol een mooie voorsprong te pakken; het won met 5-2 van Mors Grondverzet. terwijl concurrent ERP360/Vobit met dezelfde cijfers onderuit ging tegen Harm & Es Woningstoffering. De Heertjes/Albinotrouwringen 3 won met ruime cijfers van CDV Holding Heerhugowaard: 7-2.

De spanning in de strijd om de L'Arcade Administratie-Cup wordt steeds groter; na vijftien speelrondes is het gat tussen de nummers een en vier slechts vier punten. Koploper SMP/De Verse Kippen redde in de slotfase een punt tegen Café Muizenvreugd (5-5) en zag zo zijn voorsprong op eerste achtervolger Fietsvoordeelshop.nl verkleinen tot twee punten. Die ploeg maakte een einde aan de zegereeks van Reyez!: 4-1. Schildersbedrijf Mol is na de 10-3 overwinning op Kieskeurig terug te vinden op de derde plaats. In de A2 Cup vergrootte VHC Jongens BV de voorsprong op concurrent NVDB tot acht punten door het onderlinge duel met 4-1 te winnen. Poulino Media boekte de eerste overwinning van het seizoen tegen Chelsea: 10-5.

Meer berichten
 

Fotoseries