Babystartpakketten zijn hartstikke nodig!
Babystartpakketten zijn hartstikke nodig! ((Foto: Aangeleverd))

Lentekriebels bij Stichting Babyspullen

HEERHUGOWAARD - De voorjaarsbloemen staan weer in bloei, de eerste lammetjes springen in de wei: de lente is begonnen. Voor veel mensen een mooi moment om hun huis t@e luchten en grote schoonmaak te houden.

Bij Stichting Babyspullen voelen ze de lentekriebels ook. "Wij willen onze prachtige voorraad gedoneerde babyspullen controleren en sorteren, zodat er weer plaats gemaakt kan worden voor nieuwe donaties", aldus Eri Rood-Zeelen namens de stichting. "Wij vragen u om ons te komen helpen. Samen met ons vaste team van vrijwilligers gaan we aan de slag en zorgen we ervoor dat al die ouders die deze lente een kindje verwachten, kunnen rekenen op ons babystartpakket en zo hun kindje een goede start kunnen geven."

Stichting Babyspullen wil de effecten van armoede op baby's en jonge kinderen verminderen. Eri: "We zamelen landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen in en maken daar babystartpakketten van. Stichting Babyspullen verstrekt de pakketten via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben. Wij vinden namelijk dat elk kind recht heeft op een goede start!"

De actieweek Lentekriebels wordt in de week van 15 tot 19 april gehouden. Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor de volgende dagdelen: maandag 15, dinsdag 16 en donderdag 18 april van 09.00 tot 12.00, 12.30 tot 15.00 en 19.15 tot 22.00 uur en woensdag 17 en vrijdag 19 april van 09.00 tot 12.00 uur. Wees welkom om te helpen, alleen of met vrienden, buren of collega's. Opgeven kan via info@stichtingbabyspullen.nl; vermeld hierbij het dagdeel en het aantal personen.

Meer berichten
 

Fotoseries