Foto: Archief

Avondvierdaagse wordt schoon feestje

HEERHUGOWAARD - Dit jaar doet de Avondvierdaagse Heerhugowaard mee aan de landelijke actie van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en Supporter van Schoon.

Paul Sanders, directeur KWBN: "De avondvierdaagse is elke dag een feestje. Als de deelnemer(tje)s onderweg hun afval verzamelen en zo de route schoon houden, is het ook na afloop nog voor iedereen een feest. Wij vinden dat we daar ook een verantwoordelijkheid in hebben. In de samenwerking met NederlandSchoon laten we zien dat het opgeruimd houden niet alleen normaal is, maar ook leuk kan zijn. Stichting Avondvierdaagse Heerhugowaard wil de actie graag steunen en deelt daarom vuilniszakjes uit aan de deelnemers, die na afloop in een vuilnisbak kunnen worden gedeponeerd. Samen houden we Heerhugowaard mooi!

Verkeerssituatie gewijzigd

Ook dit jaar is de verkeerssituatie aangepast rondom de Waardergolf in verband met de Avondvierdaagse. Deze wordt gehouden van 3 tot en met 6 juni. Kom vooral lopend of op de fiets! Fietsen kunnen worden gestald op de daarvoor bestemde plaatsen bij de Waardergolf en het Han Fortmann. Auto's kunnen worden geparkeerd bij de Waardergolf (let op: eenrichtingsverkeer) en Kringloop Heerhugowaard aan de Beukenlaan 23. De parkeerstrook voor jongerencentrum Kompleks is een Kiss & Ride-strook. Er mag niet in de berm van de Beukenlaan geparkeerd worden.

Om het verkeer in goede banen te leiden, zijn er verkeersregelaars aanwezig. Graag hun advies opvolgen.

Stormbaan

Voorafgaand aan de Avondvierdaagse Heerhugowaard even lekker opwarmen? Dankzij Heerhugowaard Sport en Bewegen kan de jeugd zich maandag 3 en donderdag 6 juni van 16.00 tot 18.00 uur uitleven op de stormbaan en de voetbalbaan. Deze staan op het grasveld achter de parkeerplaats van de Waardergolf.

Meer berichten
 

Fotoseries