Geraldine Musch.
Geraldine Musch.

Yoga in De Brink gaat door

OBDAM - Tot groot genoegen van velen gaat Geraldine Musch door met haar yogalessen in sociaal-cultureel centrum De Brink.

Omdat Geraldine het belangrijk vindt dat al haar cursisten de aandacht krijgen die zij verdienen, zijn haar groepen niet groter dan acht personen en zelfs tijdens de zomermaanden gaan haar yogalessen door. Er is een tweetal groepen op dinsdagochtend, te weten van 09.30 tot 11.00 uur en van 11.00 tot 12.30 uur. Op woensdagavond is er een groep actief van 19.30 tot 21.00 uur. Bij de groepen op dinsdagmorgen zijn er nog plaatsen beschikbaar. Na de zomer start de woensdagavondgroep om 19.00 uur, zodat er nog een tweede groep bij kan die avond (om 20.30 uur). Bij die laatste groep is nog ruimte!

Geraldine is opgeleid als klassiek Hatha yogadocent met een grote liefde voor Yin Yoga. Zij heeft haar opleiding gevolgd bij Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven; dé oudste en meest complete opleiding van Nederland. Musch: "Het vak van yogadocent kun je niet leren uit een boekje. Vanuit mijn eigen oefendicipline die ik door de jaren heen heb opgebouwd geef ik nu de kennis en wijsheid vanuit eigen ervaring door. Dit heeft mij een prachtige basis gegeven waardoor ik mij, via diverse bijscholingen, steeds meer ben gaan verdiepen. Wekelijks volg ik zelf nog lessen naast mijn eigen oefeningen. Yoga heeft mijn leven veranderd, het heeft mij leren leven."

Ervaar het zelf

Leven is in beweging zijn. Yoga is goedbeschouwd een van de weinige sporten waarbij je je hele lichaam beweegt. Dat maakt yoga feitelijk functioneler en helpen bij het neerhalen van fysieke en geestelijke blokkades. Daarnaast is yoga de enige sport waarbij prestatiedrang de kast in kan. Natuurlijk, je zoekt je grenzen op, maar het gaat niet om presteren. Elke deelnemer gaat, vanuit zijn eigen mogelijkheden, aan de slag en ontdekt daarbij zijn eigen grenzen. Gaandeweg ervaren de deelnemers een toename van vitaliteit en kracht. Het lichaam begint te ontspannen! Wees welkom om het zelf te komen ervaren.

Meer weten of aanmelden? Kijk op www.debrinkobdam.nl.


 

Meer berichten
 

Fotoseries