(Foto: Aangeleverd)

Vrijwilligers Cool doneren mooi bedrag aan Gouden Dagen

HEERHUGOWAARD- Een mooi bedrag van € 301,50 werd er dinsdag 30 juli namens alle vrijwilligers van Cool kunst en cultuur overhandigd aan het team van Gouden Dagen Heerhugowaard. Het bedrag is de opbrengst uit de fooienpot die in het theater bij de garderobe staat en bedoeld is voor de vrijwilligers.

Eén keer per jaar buigen alle 23 vrijwilligers zich over een goed doel waar zij het geld aan zullen doneren. Unaniem werd dit jaar gekozen voor Gouden Dagen Heerhugowaard. Een organisatie die het welzijn van senioren in Heerhugowaard bevordert en eenzaamheid onder deze groep in de gemeente tegengaat. "Dat doen we met het vervullen van individuele en groepswensen. Zoals een bezoekje aan familie, het strand of de camping, maar ook met concerten in Cool kunst en cultuur en uitstapjes naar musea'', licht voorzitter Frits Weel van Gouden Dagen toe.

"Dat is ook het mooie aan Gouden Dagen'', concludeert vrijwilliger en portier Erik Stal van Cool kunst en cultuur. "Het hoeft niet per se groot te zijn. Met het verwezenlijken van een kleine wens wordt er iets groots in iemands welzijn bereikt.''

Meer berichten
 

Fotoseries