Rock 'n rollen tijdens Gouden Festival

Algemeen
Voetjes van de vloer in De Raatstede!
Voetjes van de vloer in De Raatstede! (Foto: Mary Brommer)

HEERHUGOWAARD - Voetjes van de vloer tijdens het Gouden Festival in De Raatstede! De heer Van den Hoorn en welzijnscoördinator Antoinette rock 'n rollen erop los. En zij waren niet de enigen!

Als afsluiting van de Week tegen de eenzaamheid, organiseerden Gouden Dagen Heerhugowaard en De Pieter Raat Stichting een tweedaags Gouden festival op drie locaties: bij De Raatstede, Hugo-Waard en grand café Arboretum konden jong en ouder deelnemen aan en genieten van allerlei activiteiten. Met muziek- en dansoptredens, een modeshow, jukeboxen, theater, eten en drinken bij foodtrucks, een Heel Heerhugowaard bakt-competitie, rad van fortuin met prijzen van Waardse ondernemers en ritjes met de paardentram. "Ik kwam even kijken, maar ben eigenlijk de hele dag gebleven. Zo gezellig, zo veel blijde mensen. Echt fantastisch'', aldus een bezoeker. "Met het Gouden Festival wilden we senioren, junioren en (buurt) bewoners op een leuke manier met elkaar in contact brengen. Dat is goed gelukt'', blikt Gouden Dagen Heerhugowaard-voorzitter Frits Weel tevreden terug.

Gouden Dagen Heerhugowaard bereidt zich intussen voor op het volgende evenement voor Waardse senioren: het familie Koper Gouden Dagen koffieconcert met het Noord-Hollands Ouderen Orkest en soliste Dieke van Hoften, zondag 20 oktober van 11.00 tot 12.15 uur in Cool kunst en cultuur. De opbrengst van het concert komt volledig ten goede aan straatkinderen van Lombok en de stichting Peduli Anak. Kaartjes à € 5,- per stuk zijn op werkdagen tussen 09.00 en 16.30 uur verkrijgbaar bij de receptie van woonzorgcentrum De Raatstede, Dolomiet 2 in Heerhugowaard.