Alzheimer Nederland zoekt collectanten

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Steven HWG van Unsplash)

HEERHUGOWAARD - De afdeling Heerhugowaard zoekt enthousiaste collectanten voor de Collecte Alzheimer die dit jaar gehouden wordt van 4 tot en met 9 november.

Alzheimer Nederland werkt al meer dan dertig jaar aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie – waarvan de ziekte van Alzheimer de meest voorkomende vorm is - en hun omgeving. Door hulp en informatie te bieden en op te komen voor hun belangen. Met 51 regionale afdelingen en ruim 230 Alzheimer Cafés heeft Alzheimer Nederland een landelijk netwerk van betrokken vrijwilligers. Een Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor lotgenoten en hun verzorgers en familieleden. Daarnaast financiert Alzheimer Nederland wetenschappelijk onderzoek naar behandeling, preventie en genezing van dementie. Alzheimer Nederland is volledig afhankelijk van particuliere giften.

Helpen collecteren? Aanmelden kan via www.alzheimer-nederland.nl/collecte of bel 033-3032661. Of neem contact op met de coördinator van de collecte in Heerhugowaard via 072-5715101.