Verkoop Reinderseiland gestart!

Algemeen
Verkoop Reinderseiland gestart!
Verkoop Reinderseiland gestart! (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Onder grote belangstelling is dinsdag 15 oktober j.l. de verkoop gestart van het nieuwbouwproject Reinderseiland in de Noord Heerhugowaard. De verkoopbijeenkomst in het Dorpshuis was druk bezocht. Geïnteresseerden kijken al lang uit naar de start verkoop en zijn enthousiast.

Geïnteresseerden hebben tot 1 november 2019 (17.00 uur) de tijd om zich in te schrijven. Het inschrijfformulier staat op de website van Reinderseiland: www.reinderseiland.nl/inschrijven. Op het formulier kan tevens de voorkeur voor bouwnummers worden aangegeven. Verder vinden geïnteresseerden op de website ook de digitale brochure, de prijslijst en kan men de woning via de woningconfigurator tot op zekere hoogte aan de persoonlijke wensen aanpassen.

Wonen in Reinderseiland

Reinderseiland wordt ten noordwesten van de dorpskern De Noord ontwikkeld. Het initiatief tot deze woningbouw is destijds door de bewoners van De Noord als burgerinitiatief in samenspraak met de gemeente genomen. Reinderseiland zorgt voor een vitale aanvulling op het dorp. Het plan is gasloos, groen en ruim opgezet met speelveldjes en bestaat in totaal uit 40 woningen, verdeeld in diverse typen waaronder rug-aan-rugwoningen, rijwoningen, hoekwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en 15 bouwkavels. Kandidaten krijgen het advies om voor het inschrijven concreet onderzoek te doen naar de financiële haalbaarheid van de eventuele aankoop.