Experimenteer met materialen, vormen en technieken en maak de mooiste beelden voor in huis of in de tuin.
Experimenteer met materialen, vormen en technieken en maak de mooiste beelden voor in huis of in de tuin. ((Foto: Frits de Beer))

Beeldhouwen bij Cool

  Cultuur

HEERHUGOWAARD - Bij Cool kunst en cultuur gaat maandag 8 en dinsdag 9 april een nieuwe cursus Beeldhouwen & Keramiek van start. Experimenteer met materialen, vormen en technieken en maak de mooiste beelden voor in huis of in de tuin.

Atelier Cool is de plek waar je je creativiteit kwijt kunt, ideeën op kunt doen en even helemaal de tijd kunt vergeten. Cursisten krijgen begeleiding van ervaren docente Margret Schilder, maar gaan ook veelal zelfstandig aan de slag. Deelnemers aan de cursus ontdekken alles over de verschillende vormen, technieken en materialen en leren over het werken met klei, speksteen en de verschillende glazuurtechnieken. Ervaring of geen ervaring; in het atelier van Cool word je hoe dan ook geïnspireerd!

Kijk voor meer informatie over inschrijven, tarieven en kortingsmogelijkheden op www.coolkunstencultuur.nl. Vragen? Neem dan contact op met Bianca Laan via bianca@coolkunstencultuur.nl.

Meer berichten
 

Fotoseries