Clemens sr. (l) en junior spelen de sterren van de hemel.
Clemens sr. (l) en junior spelen de sterren van de hemel.

Kermis vieren in De Brink

  Cultuur

OBDAM - In Obdam is het van zondag 18 tot en met dinsdag 20 augustus weer tijd voor de jaarlijkse kermis. Een feest waar jong en oud reikhalzend naar uitkijkt. Sociaal-Cultureel Centrum De Brink doet graag mee aan de feestelijkheden rondom de jaarlijkse kermis en hebben Gerard Borst en Robin de Ruiter uitgenodigd voor een sfeervol optreden, zondag 18 augustus vanaf 18.00 uur in de foyer.

Borst en De Ruiter zijn twee bijzondere muzikanten die, naast hun individuele muzikale activiteiten, ook regelmatig samen optreden. Hun fraaie stemmen kleuren prachtig samen. Het gelegenheidsduo begeleidt zichzelf op gitaar en hun repertoire bestaat, naast eigen werk, uit nummers van de jaren zestig tot hedendaagse toppers. Zo brengen zij werk van onder meer Elvis, Roy Orbinson, The Eagles, Cliff Richard, John Denver, Buddy Holly, The Beatles, Fats Domino en diverse Nederlands artiesten. Ook met hun improvisaties weten zij het publiek te verrassen. Hun podiumervaring deden ze onder meer op in de coverbands Break en Shoreline. Robin speelt inmiddels alweer heel wat jaren in de formatie 'Hijgende Herten' en Gerard is al 25 jaar solist.

Vlotbruggen

Maar er is meer in De Brink. Op kermismaandag 19 augustus is het traditionele vlotbruggen in De Brink. Dit spektakel vindt plaats van 10.00 tot 14.00 uur in de Lisettezaal I. Diezelfde dag verzorgt het befaamde duo Clemens & Clemens een optreden, vanaf 19.30 uur in de foyer! Vader en zoon spelen de sterren van de hemel met muziek van onder anderen Pink Floyd en John Mayer. Clemens junior speelt in John Mayer Tribute en zijn vader trad door het hele land op met zijn band Blue Star.

Meer berichten
 

Fotoseries