Bella Cantara met muzikaal begeleider Hans Weenink (achter).
Bella Cantara met muzikaal begeleider Hans Weenink (achter). ((Foto: Aangeleverd))

Concert Bella Cantara in 't Kerkhuys Spanbroek

  Cultuur

SPANBROEK - Het opera- en operettekwartet Bella Cantara treedt zondag 13 oktober vanaf 14.30 uur op in het Kerkhuys aan de Spanbroekerweg in Spanbroek.

Sinds een aantal jaar treedt Bella Cantara jaarlijks op in het Kerkhuys en heeft daarmee een grote schare vaste bezoekers aan zich gebonden. Ook dit jaar is er weer een afwisselend concert samengesteld, met uiteraard opera en operette, maar ook met uitstapjes naar musical en zelfs het populaire genre komt voorbij. Dat laatste met een duet van bas en tenor, die daarbij Andrea Bocelli en Marco Borsato vertolken. Bella Cantara treedt al bijna twintig jaar succesvol op in Noord-Holland. Tegenwoordig bestaat het kwartet uit Joke Oud (alt), Hans van Niekerk (bas) – beiden al vanaf het begin zingend bij Bella Cantara – Mirjam Betjes (sopraan) en Walther Deubel (tenor). Al jaren wordt het viertal muzikaal begeleid door Hans Weenink.

Joke: "In de beginjaren van ons bestaan zongen we vooral opera. Later is daar operette en musical bijgekomen. Tegenwoordig brengen we een mix van opera-, operette- en musicalstukken, die veelal bij het publiek bekend zijn, en maken we ook af en toe een uitstapje naar het populaire genre. Onze concerten zijn dan ook een feest van herkenning voor bezoekers. In 't Kerkhuys brengen we een gevarieerd programma met kwartetten (onder meer uit 'Rigoletto' en 'Fidelio'); terzetten (bijvoorbeeld uit uit 'Der Zigeunerbaron'), duetten en soli: er zal voor ieder wel iets naar de gading bijzitten."

Reserveren kan bij Joke Oud via 0226-353563, pjm.oud@quicknet.nl of www.kerkhuys.nl.

        

Meer berichten
 

Fotoseries