Brassica Musicals start seizoen met nominatie Beste Musical

  Nieuws
De nominatie voor de Amateur Musical Awards werd gevierd met taart. (aangeleverde foto)
De nominatie voor de Amateur Musical Awards werd gevierd met taart. (aangeleverde foto) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - Brassica Musicals heeft een topstart van het nieuwe theaterseizoen. Donderdag 13 september vierden de leden samen de eerste repetitie van hun nieuwe productie 'Zorro'. Uiteraard werd de taart toepasselijk met het zwaard van Zorro zelf aangesneden. Deze vlammende musical met muziek van The Gypsy Kings staat van 12 tot 14 april 2019 in Cool kunst en cultuur.
Daarnaast kwam zaterdag (kort na het spetterende optreden op het Coolpleinfestival) het geweldige nieuws dat Brassica's vorige show 'Titanic' bij de beste vijf musicals van Nederland hoort. Deze voorstelling is namelijk genomineerd voor een Amateur Musical Award, de meest gerenommeerde prijs voor amateurgezelschappen. Deze wordt jaarlijks uitgereikt op een groot gala in Het Nieuwe Luxortheater Rotterdam. Brassica mag daar op 10 december optreden, en hoort dan of ze ook inderdaad dé beste van Nederland is dit jaar.
Ondertussen oefenen de leden uiteraard dubbel gemotiveerd verder voor 'Zorro' in 2019. Op Facebook is Brassica Musicals te volgen voor updates hierover.

Meer berichten
 

Fotoseries