Accordeonensemble Dijk en Waard zoekt oud-leden

  Nieuws
(aangeleverde foto)
(aangeleverde foto) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - Accordeonensemble Dijk en Waard, onderdeel van Cool kunst en cultuur, bestaat dit jaar vijftig jaar. Het ensemble viert dit in december met een speciaal jubileumconcert. Hiervoor is men op zoek naar oud-leden.
Het ensemble werd in 1978 opgericht door voormalig accordeondocent Cees Verzijde van muziekschool Dijk en Waard. Sindsdien is het aantal leden van de ensembles gegroeid en zijn er sinds 2006 zelfs twee orkesten, het A- en B-orkest. Bianca IJdema is vanaf 1995 de dirigent van beide orkesten. Nadat muziekschool Dijk en Waard in 2008 is opgegaan in Cool kunst en cultuur, verhuisden beide orkesten mee.

Jubileumconcert

Het jubileumconcert vindt plaats zondagmiddag 2 december bij Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard. Voor dit concert is het ensemble op zoek naar mensen die tussen 1978 en 2018 lid zijn geweest. Voorafgaand aan het concert vindt er een play-in plaats waaraan oud-leden van accordeonensemble Dijk en Waard kunnen deelnemen. Na de voorstelling is er een reünie; ook hiervoor zijn oud-leden van harte uitgenodigd. Aanmelden kan via jubileum@accordeonensembledijkenwaard.nl.

Meer berichten
 

Fotoseries