Open dag kunsttuin Nederlands Kremlin

  Nieuws
Ger en Mientje heten iedereen van harte welkom in hun kunsttuin. (aangeleverde foto)
Ger en Mientje heten iedereen van harte welkom in hun kunsttuin. (aangeleverde foto) (rodi.nl)

WINKEL - In de kunsttuin van het Nederlands Kremlin aan de Limmerschouw 51 in Winkel is zondag 30 september voor de laatste keer dit jaar een open dag. Belangstellenden zijn welkom van 11.00 tot 17.00 uur.
Ger Leegwater werkt iedere dag aan de tempel van Vulcanus. De architraaf is gestort en er is nu een begin gemaakt met de sierrand. In de werkplaats is een grote vis te zien, deze wordt binnenkort geplaatst in de Neptunusfontein. In het hoofd van Ger ontstaat al een tekening voor een nieuw beeld. Het wordt de Venus, de inspiratie is het schilderij van Botticelli, De geboorte van Venus. De schelp voor het beeld is klaar en deze heeft een plaats gekregen in de tuin.
Maak kennis met de passie van Ger en Mientje Leegwater en wees tijdens de open dag welkom om het nieuwste project, de beelden en de bouwwerken te komen bekijken. Er is voldoende ruimten om te picknicken, te fotograferen en andere mensen te ontmoeten. Voor kinderen is er een fotopuzzel-zoektocht
De entree bedraagt drie euro voor bezoekers vanaf dertien jaar. Dit bedrag komt ten goede aan de stichting Kunsttuin Nederlands Kremlin. Parkeren kan bij Golfbaan 't Regthuys. Kijk ook eens op www.kunsttuinnederlandskremlin.nl.

Meer berichten
 

Fotoseries