Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet in Lucaskerk

  Nieuws
Het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet is altijd op zoek naar muzikale uitdagingen. (Foto: aangeleverd)
Het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet is altijd op zoek naar muzikale uitdagingen. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

WINKEL - Het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet is zondag 18 november bij de Culturele Stichting Niedorp (CSN) in de Lucaskerk in Winkel te zien en te horen. Aanvang 20.00 uur.
Sergio Hamerslag, Bart de Kater,Tom Wolfs en Jesse Faber (allen opgeleid aan het conservatorium) vormen samen al zes jaar het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet. Hun liefde voor de klarinet, het samenspel maar vooral het plezier in het samen muziek maken maakt hen tot een sterk kwartet. Altijd op zoek naar muzikale uitdagingen en bijzondere samenwerkingen. Met een eigenzinnige kijk op klassieke muziek en spontaniteit op het podium weet het ensemble al snel de harten van het publiek te veroveren! Ook internationaal is het kwartet actief. Muziek bij iedereen brengen, daarin zijn ze sterk. Zo verraste het ensemble nietsvermoedende passagiers van de Amsterdamse tramlijn 3 en konden lange rijen automobilisten genieten van een kort fileconcert voor de open brug op de A1 bij Muiderberg.
Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via www.culturelestichtingniedorp.nl, bij Muziekhuis Jan Piet Beers aan de Gedempte Gracht in Schagen, bij Bloemhart in het winkelcentrum van Nieuwe Niedorp en telefonisch via 0224-542119 (na 17.00 uur).

Meer berichten
 

Fotoseries