Voorverkoop Kink in De Brink

  Nieuws
DJ Jerone weet de sfeer er goed in te houden. (Foto: aangeleverd)
DJ Jerone weet de sfeer er goed in te houden. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

OBDAM - Coverband KINK en dj Jerone komen zaterdagavond 9 februari naar sociaal-cultureel centrum De Brink in Obdam. De voorverkoop voor deze spetterende muzikale avond is inmiddels gestart. Kaarten à € 10,80 (inclusief reserveringskosten) zijn te bestellen via www.debrinkobdam.nl.
Aangezien de voorgaande zes keren dat KINK in De Brink optrad de kaarten de deur uitvlogen, is het raadzaam om er snel bij te zijn, want vol is vol! De band spreekt muziekliefhebbers van alle leeftijden aan. Dat komt voornamelijk doordat KINK een bijzonder gevarieerd repertoire brengt: van Nederlandse meezingers tot popnummers, hits van toen en hits van nu. KINK speelt het allemaal.
In de pauze neemt dj Jerone het stokje over. Hij is uitstekend in staat de sfeer er goed in te houden! Jerone is allround dj en entertainer en brengt een repertoire voor alle leeftijden. Zijn missie? De mensen vermaken!
Meer weten over KINK? Kijk eens op http://coverbandkink.nl. Sociaal-cultureel centrum De Brink is gevestigd aan de Dorpsstraat 155 in Obdam.

Meer berichten
 

Fotoseries