Foto: Aangeleverd

Fietsvoordeelshop.nl en Reyez! blijven in de race

  Sport

HEERHUGOWAARD - SMP/De Verse Kippen is in de L'Arcade Administratie-Cup een punt uitgelopen op eerste achtervolger Schildersbedrijf Mol, ondanks dat het zelf niet verder kwam dan een 2-2 gelijkspel tegen Kieskeurig. Schildersbedrijf Mol ging op zijn beurt onderuit tegen Reyez!: 5-1. Fietsvoordeelshop.nl profiteerde van het puntenverlies van de top door zelf Café Muizenvreugd te verslaan met 2-0.

In de A2 Cup heeft VHC Jongens BV de voorsprong op eerste achtervolger NVDB vergroot tot vijf punten. De koploper kwam in actie tegen Poulino Media en won de wedstrijd met 4-2. NVDB nam het op tegen het nog overwinningloze De Heertjes/Albinotrouwringen 1 en ging verrassend onderuit met 3-5.

Overtuigende winst Renses

De onbetwiste degradatiekraker in de 123Borstels.nl-Cup tussen Renses Automobielbedrijven en Smaak Enzo leverde een klinkende 4-1 overwinning op voor Renses. Het 'gat' met de veilige tiende plaats is hierdoor nog maar twee punten, dus heeft het team weer hoop op handhaving. Voor Smaak Enzo moet zo langzamerhand een wonder gebeuren om degradatie te ontlopen, hoewel hun achterstand slechts vijf punten is. Koploper Autobedrijf John Visser haalde weer eens de dubbele cijfers tegen het arme Tips Thailand: 14-0. Damclub SNA ging met 2-3 onderuit tegen Van Dijk Borstelwerken.nl. De Heertjes 4/Sunrise zonwering BV nam brutaal de leiding tegen subtopper Horizon Transport & Koeriersdiensten, maar Horizon stelde snel orde op zaken en on met 9-2. Jan Sprenkeling Square en Used Products Heerhugowaard maakten er een spannende wedstrijd van, die pas in de slotfase beslist werd. De 5-4 zege brengt Used Products naar een fraaie tweede plaats. Na veertien speelronden heeft Autobedrijf John Visser een straatlengte voorsprong (veertien punten!) op de nummer twee Used Products Heerhugowaard.

Belangrijke zege Esdégé-Reigersdaal

In de Rodi Media-Cup komt de titel voor de Praktijk steeds dichterbij. Deze keer werd AKD Adviesgroep aan de zegekar gebonden: 8-2. Esdégé-Reigersdaal nam de tweede plaats over van Dicks Vage Kennissen door het onderlinge duel met 1-0 te winnen. Gofilex versloeg Glazenwassers- en reinigingsbedrijf R. de Hond & zn. met 5-1. In de D2 Cup maakte Banosol indruk met een 11-2 overwinning op De Heertjes/Albinotrouwringen 3. ERP360/Vobit lijkt de enige ploeg die Banosol kan bedreigen. CDV Holding Heerhugowaard werd met 7-3 opgerold. Mors Grondverzet boekte in de spannende wedstrijd tegen Harm & Es Woningstoffering de tweede overwinning van het seizoen. Na de knotsgekke eindfase stond er 5-4 op het bord.

Meer berichten
 

Fotoseries