Bob Kool hoopt in Rotterdam zijn ambitie om hoofdcoach te worden te kunnen waarmaken.
Bob Kool hoopt in Rotterdam zijn ambitie om hoofdcoach te worden te kunnen waarmaken. ((Foto: DP Sportfotografie))

Bob Kool stapt over

  Sport

HEERHUGOWAARD - Bob Kool, manager vrouwenzaalvoetbal bij Reiger Boys/Woest, maakt na dit seizoen de overstap naar de vrouwen van TPP-Rotterdam. De Heerhugowaarder gaat samen met de huidige hoofdtrainer Sharon van Zadelhoff de Rotterdamse eredivisionist trainen en coachen.

"Bij Reiger Boys wordt sinds enkele jaren iets moois gebouwd", aldus Kool. "De club heeft flinke stappen gezet en ik ben er trots op dat ik daaraan een bijdrage heb mogen leveren. Maar ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin ik mij persoonlijk en voetbaltechnisch verder kan ontwikkelen. TPP-Rotterdam biedt mij de kans om onder meer betrokken te worden bij het trainen en coachen van Vrouwen 1. Als zo'n kans voorbij komt, moet je daarvoor gaan. TPP staat voor een paar mooie, nieuwe uitdagingen waarvan ik zeker weet dat ik met mijn ervaring en ambitie de club een stap verder kan helpen."

Reiger Boys-voorzitter Ben Rietveld bedankt Kool voor zijn enthousiaste inzet voor de club. 'Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Reiger Boys/Woest in de afgelopen seizoenen. Wij wensen Bob veel succes en plezier in zijn nieuwe uitdaging bij TPP en het realiseren van zijn ambitie om hoofdtrainer te worden." Bij TPP-Rotterdam zijn ze blij met de komst van Kool. "Met Bob halen we veel kennis en enthousiasme binnen. Vorig jaar heb ik tijdens een aantal projecten veel met Bob mogen samen werken en hadden we een goede klik. Toen hij mij vertelde dat hij wat anders zocht ben ik het gesprek met hem aangegaan. Voor TPP is het weer een stap voor het vrouwenzaalvoetbal binnen de club", aldus Sharon van Zadelhoff.

Meer berichten
 

Fotoseries