Bij Reiger Boys voetballen de vrouwen op hoog niveau.
Bij Reiger Boys voetballen de vrouwen op hoog niveau. ((Foto: DP Sportfotografie))

Clinics en open trainingen voor meiden

  Sport

HEERHUGOWAARD - Speciaal voor meisjes die ervan dromen een goede voetbalster te worden of de ambitie hebben om op hoofdklasseniveau te spelen organiseert voetbalvereniging Reiger Boys zondag 14 april een voetbalclinic.
Op deze dag kunnen meiden van tien tot negentien jaar onder leiding van gediplomeerde trainers en échte profvoetbalsters hun voetbaltechnieken verder verbeteren of gewoon proeven aan de snelst groeiende tak van sport in Nederland: het dames- en meidenvoetbal.

Deze clinics zijn geschikt voor talenten, maar ook voor diegenen die graag gewoon recreatief bezig willen zijn. Deelname is gratis. Ook deelnemen aan deze geheel verzorgde dag van 10.00 tot 14.00 uur, met als afsluiting een 'meet-and-greet' met onder anderen Ajacied en international Liza van der Most? Twijfel dan niet en schrijf je in via clinics@reigerboys.nl. Voor meer informatie en andere mogelijkheden om kennis te maken met de club, waar ruimte is voor zowel ambitieuze als recreatieve voetbalsters, kan contact worden opgenomen met Petra Hoogeveen via 06-40367208. Kijk ook eens op www.reigerboys.nl.

Overigens is het ook nog steeds mogelijk om je op te geven voor de open trainingen op dinsdag bij de vrouwenselectie. Mail naar opentraining@reigerboys.nl.

Meer berichten
 

Fotoseries