Team Energy Trust is kampioen in de Deza Kozijnen-cup.
Team Energy Trust is kampioen in de Deza Kozijnen-cup. ((Foto: Aangeleverd))

Energy Trust kampioen Deza Kozijnen-cup

  Sport

Energy Trust kampioen Deza Kozijnen-cup

HEERHUGOWAARD -Energy Trust heeft in een rechtstreeks duel tegen de nummer 2 E-TEC Power het kampioenschap in de Deza Kozijnen-cup binnengehaald. De titel werd gevierd met een 6-3 zege.

KBL Schoonmaakcentrum had een makkelijke avond tegen het al gedegradeerde 4FUN: 9-2. SDV Installatietechniek won het stevige duel met Snijder Sfeerverwarming met 3-1. Alphega Apotheken Alkmaar had geen medelijden met het tegen degradatie knokkende DNR-Energy: 8-2. L'Arcade en Bouwbedrijf Bert Groot maakten er een leuke wedstrijd van die eindigde in 3-1. FC 072, dat nog kans maakt op rechtstreekse promotie, moest alle zeilen bijzetten om laagvlieger TOP te verslaan: 6-5.

In de L'Arcade Administratie-cup heeft Fietsvoordeelshop.nl nagelaten het kampioenschap binnen te halen. Tegen Kieskeurig kwam de koploper niet verder dan 2-2, waar een overwinning nodig was. Café Muizenvreugd was met 3-7 te sterk voor Reyez! en verkleinde het gat met de kop tot twee punten. SMP/De Verse Kippen blijft ook in de race om de titel na de nipte 4-3 overwinning op Schildersbedrijf Mol. Op de laatste speeldag spelen de kippen tegen concurrent Café Muizenvreugd en Fietsvoordeelshop.nl tegen Reyez!.

In de A2 Cup kende VHC Jongens weinig moeite met Chelsea: 6-1. De Heertjes/Albinotrouwringen 1 maakte tegen Poulino Media een vroege achterstand ongedaan en won met 5-2.

Meer berichten
 

Fotoseries