Tot ieders verrassing ging het team van Café Muizenvreugd en met de titel in de L'Arcade Administratiecup vandoor.
Tot ieders verrassing ging het team van Café Muizenvreugd en met de titel in de L'Arcade Administratiecup vandoor. ((Foto: Aangeleverd))

Titel voor Café Muizenvreugd na verrassende ontknoping

  Sport

HEERHUGOWAARD - Op de allerlaatste speeldag heeft Café Muizenvreugd voor een stunt gezorgd door de titel in de L'Arcade Administratie-Cup voor zich op te eisen. Door het verrassende verlies van Fietsvoordeelshop.nl tegen Reyez! (5-6) kon de nummer twee de twee punten achterstand overbruggen met een zege op het eveneens nog kansrijke SMP/De Verse Kippen (2-0).

Schildersbedrijf Mol boekte een eenvoudige zege op Kieskeurig: 9-0. In de A2 Cup leed VHC Jongens BV na lange tijd weer eens een nederlaag: het ging met 1-3 onderuit tegen NVDB. Voor de ranglijst had het verlies geen consequenties, aangezien VHC Jongens BV zich al een aantal weken geleden verzekerde van eindwinst. Chelsea sloot het seizoen af met een 4-2 overwinning op Poulino Media.

123Borstels.nl-Cup

De laatste speelronde in de 123Borstels.nl-Cup was een aantrekkelijke, met veel doelpunten. Kampioen Autobedrijf John Visser en subtopper Jan Sprenkeling Square gingen lange tijd gelijk op maar de lijstaanvoerder won uiteindelijk toch met 5-3. Het duel tussen degradant Smaak Enzo en De Heertjes 4/Sunrise zonwering eindigde in 3-5, maar dat was voor De Heertjes niet genoeg om het vege lijf te kunnen redden. Ook bij het duel tussen middenmoters Van Dijk Borstelwerken.nl en Horizon Transport & Koeriersdiensten werd veel gescoord: 7-2. Zonneveld Elektro won met 5-3 van Renses Automobielbedrijven. Used Products Heerhugowaard won met aanvallend spel nipt van Damclub SNA: 4-3. Jos Kamp Assurantiën en Tips Thailand waren aan elkaar gewaagd: 3-3..

Meer berichten
 

Fotoseries