Voorzitter Ronald Eeken (l) van stichting Recreatiezaalvoetbal Heerhugowaard reikt de Joosten Staalbouw topscorerstrofee uit aan Sercan Yilmaz.
Voorzitter Ronald Eeken (l) van stichting Recreatiezaalvoetbal Heerhugowaard reikt de Joosten Staalbouw topscorerstrofee uit aan Sercan Yilmaz. ((Foto: Aangeleverd))

Esdegé-Reigersdaal grijpt promotie op laatste speeldag

  Sport

HEERHUGOWAARD - Op de laatste speeldag van de Rodi Media-cup heeft De Praktijk zijn 21e en laatste wedstrijd winnend afgesloten. Nummer twee Dicks Vage Kennissen werd met 4-2 verslagen en zag en passant hoe Esdegé-Reigersdaal -dat zelf met 5-3 te sterk was voor Glazenwassers en reinigingsbedrijf R. de Hond & zn. - de tweede plaats en daarmee promotie naar de C-poule afsnoepte.

AKD Adviesgroep sloot het seizoen af met een 5-4 zege op Gofilex. In de D2-cup kwam Banosol met de schrik vrij tegen ERP360/Vobit: 7-3. Stefan Mulder leidde Harm & Es Woningstoffering met drie treffers naar een 4-0 overwinning CDV Holding Heerhugowaard. Mulder werd met 29 doelpunten bovendien topscorer in deze competitie. De Heertjes/Albinotrouwringen 1 ten slotte versloeg hekkensluiter Mors Grondverzet met 3-1.

Dubbel

De Vakantiehuis Thandiwe-bekercompetitie is een prooi geworden voor Café Muizenvreugd, dat een week na het veroveren van de L'Arcade Administratie-Cup een tweede kroon op het seizoen wist te zetten. In de finale kwam de ploeg uit tegen Fietsvoordeelshop.nl, waarvan het in de competitie twee keer verloor en een keer in de laatste minuut de gelijkmaker tegen kreeg. Beide ploegen waren dus aan elkaar gewaagd. Toch was het Café Muizenvreugd dat via Carlo Olijhoek en Joost Melten een 2-0 voorsprong nam. Met de 3-0 van Remco Veul was het verzet van Fietsvoordeelshop.nl gebroken; het zou uiteindelijk nog 6-0 worden.

Topscorer

Sercan Yilmaz kende met zijn 71 goals een topseizoen bij Energy Trust. Met zijn ploeg won hij het kampioenschap in de Deza Kozijnen-cup en individueel sleepte hij de Joosten Staalbouw topscorerstrofee in de wacht. Nummer twee Rick Does (E-TEC Power) volgde op een straatlengte achterstand met 38 treffers. De derde plaats werd gedeeld door Giovanni Siem A-Joe (Used Products Heerhugowaard) en Loran Schouten (Autobedrijf John Visser), die beiden 37 keer het net vonden.

Meer berichten
 

Fotoseries