Persbericht MHC HHW

Sport
In 45 jaar tijd is MHC HHW uitgegroeid tot een gezellige familieclub waar plezier en prestatie hand in hand gaan.
In 45 jaar tijd is MHC HHW uitgegroeid tot een gezellige familieclub waar plezier en prestatie hand in hand gaan. (Foto: Aangeleverd)

Mixed Hockeyclub Heerhugowaard jubileert

HEERHUGOWAARD - De Mixed Hockeyclub Heerhugowaard bestond in januari precies 45 jaar. De hockeyclub is trots dat ze al zo lang de hockeysport in Heerhugowaard kan aanbieden en wil hier graag feestelijk bij stil staan. Daarom wordt zaterdag 31 augustus een feestdag georganiseerd met vele activiteiten voor leden van alle leeftijden, ouders en oud-leden.

Op 8 januari 1974 richtte een aantal enthousiastelingen de Mixed Hockey Club Heerhugowaard op. Uit het eerste ledenaantal van veertig personen werd een eerste heren- en damesteam samengesteld, waarmee de club officieel aan de hockeycompetities kon deelnemen. Na de start in een bouwkeet als clubhuis en een gravelveld om op te hockeyen, beschikt de club nu over een modern clubhuis met alle faciliteiten en twee volwaardige kunstgrasvelden waar de ongeveer vierhonderd leden op kunnen spelen.

Gezellige familieclub

Na 45 jaar heeft de club ook een rijke historie opgebouwd en is uitgegroeid tot een gezellige familieclub waar plezier en prestatie hand in hand gaan. Alle activiteiten op de club worden georganiseerd door een groot aantal vrijwilligers die met veel enthousiasme de club draaiende houden.

Op het 45-jarig jubileumfeest worden diverse activiteiten georganiseerd zoals een hockeyclinic, een bootcamp, een fietsspeurtocht en een hockeytoernooi. Na afloop wordt er een barbecue georganiseerd en 's avonds is het feest in het clubhuis. Alle leden, ouders en oud-leden zijn van harte uitgenodigd om dit spektakel mee te maken.

Aanmelden voor het 45-jarig jubileumfeest is noodzakelijk en kan via www.mhcheerhugowaard.nl.