Badmintonvereniging HHW '69 wordt vijftig jaar

3. Sport
De broers Dennis en Arless Tjin Asjoe verzorgen een spectaculaire volleybalshow tijdens de feestelijke jubileumviering.
De broers Dennis en Arless Tjin Asjoe verzorgen een spectaculaire volleybalshow tijdens de feestelijke jubileumviering. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Badmintonvereniging HHW '69 bestaat maar liefst vijftig jaar en dat moet gevierd worden. De vereniging hoopt zaterdag 12 oktober hoopt vele oud-leden te mogen begroeten in de Deimoshal in Heerhugowaard. Natuurlijk om nog eens de verhalen van vroeger op te halen, maar ook om te gaan badmintonnen. Weer trainen met de coaches van vroeger onder wie Kees Wijnen en Bill Boshoven.

"Badminton was in de jaren zeventig en tachtig een zeer populaire sport:, aldus voorzitter Walter Wuis. "De badmintonbond was zelfs één van de grootste bonden in Nederland. HHW '69 was daarbij een hele succesvolle vereniging en wist zelfs de landelijke eredivisie te behalen. Het was ook een gezellige vereniging. Hele families waren lid van de vereniging! Het lijkt mij ontzettend leuk als zoveel mogelijk oud-leden onze jubileum dag komen bezoeken!"

Badmintonclinic
Op de jubileumdag zijn er diverse activiteiten. Zo is er om 14.00 uur een fantastische badmintonclinic, verzorgd door de broers Dennis en Arless Tjin Asjoe. Walter: "Zij maken er een ware show van en je ziet badminton zoals je niet eerder hebt gezien. Deze clinic kun je ook bezoeken als je geen lid of oud-lid bent van de vereniging!"

Ook lid geweest van HHW '69? Ga voor meer informatie over deze bijzondere jubileumdag naar www.hhw69.nl. Aanmelden kan tot 5 oktober via 50@hhw69.nl. Walter: "Ken je zelf nog meer oud-leden? Geef deze informatie door zodat we zoveel mogelijk oud-leden kunnen bereiken!"