(Foto: Aad Nieuwland)

'Thank God it's Donna'

  Uit

HEERHUGOWAARD - Van Whitney Houston tot Beyoncé: Donna Summer is hét inspirerende voorbeeld voor elke muziekdiva die in haar voetsporen trad. Carolina Dijkhuizen brengt daarom samen met The Gare du Nord Orchestra een spectaculaire tribute aan The Queen of Disco, die vrijdag 15 maart te zien is bij Cool kunst en cultuur.

Van gospelkoor tot dancefloor diva, Donna Summer zong zich op basis van pure wilskracht omhoog en werd als The Queen of Disco het onbetwiste icoon van haar generatie. Maar, terwijl heel de wereld danste op haar discohits moest Donna de schaduwzijde van haar succes zorgvuldig verborgen houden. Van de eerste doorbraak in Nederland tot het drama van The Twin Towers op 9/11 waarna haar stem uiteindelijk verstomde.

Onweerstaanbare dancehits

Carolina Dijkhuizen - onder meer bekend van de musicals 'Aïda', 'The Lion King', 'Dreamgirls', 'Sister Act' en 'The Bodyguard' - en The Gare du Nord Orchestra brengen Donna's roerige leven en onweerstaanbare dancehits tot leven in een spectaculaire tributeshow die je een avond lang doet vergeten dat de échte Donna alleen nog op het allerhoogste niveau zingt: in de hemel.

Kijk voor meer informatie en tickets op www.coolkunstencultuur.nl. Avondje uit compleet maken? Reserveer dan Cool Spijs en geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijk gerecht in Café Cool.

Meer berichten
 

Fotoseries