Rabobank en De Grote Prijs bezegelen de nieuwe sponsorovereenkomst.
Rabobank en De Grote Prijs bezegelen de nieuwe sponsorovereenkomst. ((Foto: Aangeleverd))

Rabobank verlengt sponsoring Grote Prijs

Rabobank verlengt sponsoring Grote Prijs

HEERHUGOWAARD - Een belangrijke steun in de rug voor een niet meer weg te denken evenement in Heerhugowaard en het grootste jaarlijkse evenement in Cool kunst en cultuur. Met zichtbaar plezier tekenden Jan Klaver, directeur Particulieren bij Rabobank Alkmaar en omstreken, en Ton Heijnen, bestuurder van het Trinitas College en bestuurslid van stichting De Grote Prijs, donderdag 14 maart de sponsorovereenkomst voor De Grote Prijs editie 2019 en 2020.

Met deze verlenging van de sponsorovereenkomst door de Rabobank is De Grote Prijs ervan verzekerd, dat ook de komende twee jaren zo'n 150 muzikale, zingende en dansende leerlingen van het Trinitas College hun talenten kunnen tonen in vijf voorstellingen in Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard.

Jan Klaver: "Mooi om als Rabobank dit event te mogen ondersteunen waarbij talentontwikkeling centraal staat. Dit initiatief steunen wij dan ook van harte." De Grote Prijs biedt bovendien jaarlijks aan meer dan veertig leerlingen een prachtige praktijkervaring die aansluit bij hun opleiding.

Meer berichten
 

Fotoseries