Van Cappelle op dreef tegen Poulino Media

Sport
De Heertjes 1/Albinotrouwringen (in het zwart-wit) kende weinige problemen tegen Poulino Media.
De Heertjes 1/Albinotrouwringen (in het zwart-wit) kende weinige problemen tegen Poulino Media. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - In de L'Arcade Administratie-Cup heeft SMP/De Verse Kippen de voorsprong op de concurrentie weten te vergroten. Tegen de nummer vier Schildersbedrijf Mol werd met 6-3 gewonnen, terwijl nummer twee Café Muizenvreugd in de slotfase onderuit ging tegen Reyez!: 2-5.

Kieskeurig versloeg Fietsvoordeelshop.nl met 4-1 en houdt daarmee uitzicht op een plek bij de bovenste ploegen. In de A2 Cup won VHC Jongens bv simpel van Chelsea (6-2), waarmee de voorsprong op eerste achtervolger NVDB vijf punten blijft. De Heertjes/Albinotrouwringen 1 liet niks heel van Poulino Media en kende in Rutger van Cappelle de grote uitblinker. Met zeven doelpunten had hij een groot aandeel in de 10-0 overwinning.

FC 072 en KBL morsen punten

In de strijd om het kampioenschap in de Deza Kozijnen-Cup lijkt het te gaan tussen Energy Trust en E-TEC Power. L'Arcade boekte een prima 4-2 overwinning op TOP, dat zich bij degradatie lijkt te hebben neergelegd. FC 072 verspeelde een 3-1 voorsprong tegen SDV Installatietechniek en ging met 3-4 onderuit. Alphega Apotheken Alkmaar boekte een belangrijke overwinning op Snijder Sfeerverwarming: 5-2. Energy Trust schoot uit zijn slof tegen DNR-Energy, het werd maar liefst 14-5. E-TEC Power won met 8-1 van hekkensluiter 4FUN en KBL Schoonmaakcentrum verspeelde in de slotfase een voorsprong tegen Bouwbedrijf Bert Groot en bleef steken op 3-3.