(Foto: )

Op de fiets door Argentinië en Chili

HEERHUGOWAARD - Wereldfietser Frank van Rijn komt woensdag 15 mei naar de bibliotheek in Heerhugowaard om over zijn fietsavonturen in Argentinië en Chili te vertellen.

Frank van Rijn heeft bijna in alle landen van de wereld gefietst. Tijdens zijn fietstochten heeft hij veel kleurrijke mensen ontmoet. Deze ontmoetingen en zijn tochten over vaak onverharde wegen zorgen voor een overvloed aan boeiende verhalen. Kom kijken en luisteren.

Reizende schrijver

Wereldfietser Frank van Rijn; van fietsende elektrotechnicus naar reizende schrijver. In kilometers heeft hij de ruim de afstand van de aarde naar de maan gefietst. Na zijn studie elektrotechniek wilde Frank van Rijn er even tussenuit voordat hij zich onmisbaar zou maken in het bedrijfsleven.

Fietsvakanties in Europa en Amerika maakten hem enthousiast voor deze manier van reizen. Na terugkomst ging Frank aan de slag als leraar, maar het jaartje genoten vrijheid smaakte eigenlijk wel naar meer. Hij besloot een fietsende ontdekkingsreiziger te worden.

Alle continenten

Na vele reizen door alle continenten begon hij over zijn belevenissen te schrijven en dat resulteerde uiteindelijk in vijftien boeken. In de bibliotheek kun je luisteren naar de verhalen over zijn laatste fietsreis. Van november 2018 tot en met februari 2019 fietste hij in Argentinië en Chili. Frank ondersteunt zijn verhalen met foto's.

Aanmelden

Geïnteresseerd in reisverhalen? Kom dan op woensdagavond 15 mei van 20.00 tot 22.00 uur naar Bibliotheek Kennemerwaard locatie Heerhugowaard, Parelhof 1a. De toegang is € 6,- (leden van de bibliotheek betalen € 5,-).

Aanmelden kan via de website www.bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda of bij de Klantenservice in de bibliotheek (je betaalt met pin).

Meer berichten