Krista van der Hulst heeft haar derde roman uitgebracht.
Krista van der Hulst heeft haar derde roman uitgebracht. ((Foto: Aangeleverd))

Obdamse presenteert derde boek

OBDAM/ ZEIST - Krista van der Hulst presenteerde onlangs in de bibliotheek van Zeist haar boek 'Gevaarlijke date'. Dit is na 'Dwaze dates of echte liefde' en 'Kiezen of daten' de derde roman van de hand van de in Obdam opgegroeide Krista (37).

'Gevaarlijke date' is net als zijn voorgangers weer een heerlijk luchtig en vlot geschreven verhaal vol romantiek, erotiek en humor, maar ditmaal heeft Krista een stevige dosis spanning aan toegevoegd. "De hoofdpersoon, de dertigjarige Tirza, werkt bij de zedenpolitie. Daardoor heeft 'Gevaarlijke date' een thrillerachtige plot die je regelmatig op het puntje van je stoel zal brengen." Tirza is opgevoed door haar vader die een kroeg runt met twee woningen erboven. In één ervan woont Tirza, in de andere haar vader. Er blijkt een verkrachter actief in de stad die opereert via een datingsite. Tirza wordt aangewezen als lokaas en heeft verschillende dates om achter de identiteit van de dader te komen. Als de man op wie ze al een tijdje verliefd is de eigenaar van de datingsite blijkt te zijn, wordt het echt ingewikkeld. En dan is er ook nog die vervelende ex...

In het dagelijks leven werkt Krista van der Hulst, die al tijdens haar jonge jaren verslingerd raakte aan het schrijven, als adviseur Huisvesting bij een zorginstelling. Ze woont sinds een aantal jaar n Zeist met haar gezin.

'Gevaarlijke date' is een publicatie van Uitgeverij Eigenzinnig. ISBN 9789 4639 000 03.

Meer berichten
 

Fotoseries