Het was één groot feest tijdens het Popweekend in 't Kruis.
Het was één groot feest tijdens het Popweekend in 't Kruis. ((Foto: viewscovery.nl))

Tweede editie Popweekend Heerhugowaard groot succes

HEERHUGOWAARD - De organisatie van Popweekend Heerhugowaard kijkt zeer tevreden terug op een mooi weekend. Vorig jaar was het nog op het stadsplein, maar vanwege diverse beperkingen op dat plein heeft de organisatie besloten dit jaar te verhuizen naar IJsbaan 't Kruis en dat is goed bevallen. Een festival gevoel met mensen uit de regio als bezoekers was de insteek en dat is goed gelukt.

Vrijdag 17 mei was dag 1 met de topband The Dirty Daddies en dj Jerome. Een volledig uitverkochte avond en een spetterende show van de band maakte deze avond tot een groot feest! Zaterdagavond waren de echte muzikale Kruizenaren aan de beurt met de bands Maas en The Crossband en dj Jacco Silver. Ook deze avond was geslaagd; het was namelijk niet alleen voor de bands een feest der herkenning maar ook voor alle Heerhugowaarders voelde het als een reünie. "Het voelt weer net als toen", aldus een bezoeker.

De organisatie kijkt zeer tevreden terug en geeft aan dat iedereen 15 en 16 mei 2020 alvast kan blokken in de agenda van volgend jaar. Men is druk bezig met de line-up. The Dirty Daddies heeft al aangegeven dat volgend jaar graag te willen terugkomen naar Popweekend Heerhugowaard. Wat dag twee wordt qua invulling blijft nog een verrassing. De organisatie wil iedereen bedanken voor het geweldige feest!

Meer berichten
 

Fotoseries