Kom bij de Kids with Attitude Plusgroep!
Kom bij de Kids with Attitude Plusgroep! ((Foto: Charlotte Tromp))

Nieuw: Kids with Attitude Plusgroep

HEERHUGOWAARD - Kindertheaterschool Kids with Attitude wordt uitgebreid met een extra groep op de dinsdagmiddag in Wijkcentrum De Zon. Wekelijks krijgen de jongens en meisjes daar acteer, zang, teken,- en dramales.

Docenten Ruben Rijnveld en Lianne Kenter kijken enorm uit naar het opstarten van deze tweede groep. "In een knusse en veilige sfeer samen werken, samen zingen, samen ontdekken, samen maken en samen uitvoeren is ons uitgangspunt", vertelt Ruben. "De Kids Plusgroep gaat aan de slag met een eigen theaterstuk gebaseerd op een bekend sprookje dat ze onder begeleiding zelf schrijven en maken en voor publiek zullen opvoeren. Hiernaast zullen ze te zien zijn in de jubileum musical 'Het Avontuur van Oliver Twist' in theater De Beun. Ook treedt deze groep op met Kerst en geven ze een musicalconcert in de Bavokerk in Ursem in februari."

Aanmelden
Vanaf dinsdag 27 augustus zijn de Kids Plusgroep-lessen wekelijks van 16.30 tot 18.00 uur in Wijkcentrum De Zon aan het Brandpunt 1 in Heerhugowaard. Ouders van enthousiaste jongens en meisjes uit de groepen 4 tot en met 6 uit de regio kunnen hun kind nu inschrijven via www.kwamusicals.com.

 

Meer berichten
 

Fotoseries