Familie De Groot wordt gefeliciteerd met de gloednieuwe glasvezelaansluiting.
Familie De Groot wordt gefeliciteerd met de gloednieuwe glasvezelaansluiting. ((Foto: Aangeleverd))

Eerste Zuidwijkers en Huygenhoekers maken gebruik van glasvezel

HEERHUGOWAARD - De woning van de familie De Groot aan het Marga Klompéland 13 in Heerhugowaard is donderdag 10 oktober aangesloten op het glasvezelnetwerk van KPN NetwerkNL. De familie maakt nu als een van de eersten in de wijk gebruik van de eigen glasvezelverbinding.

Familie De Groot geniet nu van de vele voordelen van glasvezel. Zij hebben namelijk gekozen voor een glasvezelabonnement bij één van de providers die diensten leveren op het glasvezelnetwerk. Voor de familie De Groot was de keuze voor glasvezel snel gemaakt. "Eindelijk een eigen verbinding met een enorme bandbreedte die ook nog eens niet wordt gedeeld. Betekent Tv-signaal zonder blokken in beeld en perfect streamen. En symmetrisch signaal voor net zo snel uploaden als downloaden. Wij zijn er blij mee!".

Glasvezelaansluitpunt

Alle huishoudens in het aansluitgebied van Zuidwijk en Huygenhoek krijgen een afspraakvoorstel voor de installatie van hun eigen glasvezelaansluitpunt. Als het glasvezelaansluitpunt door KPN NetwerkNL in de woning is geïnstalleerd, kunnen inwoners in de meeste gevallen direct gebruikmaken van hun glasvezelabonnement.

Inwoners kunnen voor alle vragen over de aanleg, planning, voordelen en de verschillende abonnementen tot eind november elke vrijdag tussen 14.00 en 20.00 uur terecht in het glasvezelinformatiepunt bij de Albert Heijn op Anna Clasina op Het Landtplantsoen 11. Voor meer informatie kan men terecht op www.kpnnetwerk.nl.

Meer berichten