Kerst is... Grenzenloos

Nieuws
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd) rodi.nl

OBDAM - Iets bijzonders meemaken? De kerstoptredens van koor Grenzenloos uit Obdam zijn een belevenis. Dit kleine maar krachtige koor zingt vrijdag 21 en zaterdag 22 december in het Brakenkerkje in Obdam.
Het concert op 21 december is getiteld 'Kerst is… Grenzenloos'. Het jaar 2018 loopt ten einde. Hét moment dus om even stil te staan bij wat achter ons ligt én een blik te werpen op wat nog komen gaat. Dit jaar neemt Grenzenloos het publiek mee aan de hand van tegeltjeswijsheden en spreuken. Het lijken open deuren, maar ze zijn vaak ook zo waar. Het wordt een sfeervolle avond boordevol kerstliederen en andere sfeervolle nummers uit het veelzijdige repertoire van het koor.
De dag erna is er een concert met aansluitend de Sing-in. Voor de pauze komen er verrassende kerstnummers voorbij en na de pauze mag het publiek meezingen. De teksten van de nummers verschijnen op de muur door een beamer. Dit traditionele doe-het-zelf-concert staat al vele jaren garant voor een bijzondere en zeer geslaagde avond. Het dak gaat er gegarandeerd af! De stoelen gaan aan de kant en maken plaats voor aangeklede statafels. Het combo transformeert in een spetterende band en er zijn hapjes en drankjes.
Grenzenloos kent z’n oorsprong in Obdam, maar dankzij de muzikale aantrekkingskracht bestaat de groep uit een zorgvuldig samengestelde regionale selectie van twaalf bewezen, stevige vocalisten. De zeven zangeressen en zes zangers staan onder leiding van Rens Boerke. Een combo van drie muzikanten zorgt voor de begeleiding. Daarnaast nemen ook leden van het koor die meer noten op hun zang hebben regelmatig de gitaar, bas, dwarsfluit of saxofoon ter hand.
Kaarten à €10,- zijn te bestellen via info@koorgrenzenloos.nl of 0229-581891 (Arjan). Beide optredens beginnen om 20.15 uur in het Brakenkerkje in Obdam; vanaf 19.45 uur is de kerk open.