Verrassend en ruim cursusaanbod De Brink

Nieuws

HEERHUGOWAARD - Het nieuwe cursusaanbod van sociaal-cultureel centrum De Brink is ook in 2019 verrassend groot en gevarieerd. Redelijk uniek is bovendien dat De Brink geïnteresseerden de mogelijkheid biedt om vrijblijvend een proefles te volgen, om goed te kunnen beoordelen of de cursus daadwerkelijk bij hen past. Daarnaast is het mogelijk om in te stromen in een reeds bestaande groep.
Een nieuwe cursus Frans voor beginners (twaalf lessen) onder leiding van Paulien van Soest start woensdag 9 januari van 20.15 tot 21.30 uur. Voor de cursus Engels, die een vervolg is op de beginnerscursus van afgelopen seizoen, is er nog ruimte voor nieuwe cursisten. Isabelle Koopman is de vakdocent voor de Spaanse cursussen voor diverse kennisniveaus. Maandag 14 januari vangt de cursus Spaans6/conversatie aan; er is nog een aantal plekken vrij voor deze cursus. Eveneens op maandagavond is er Spaans voor beginners van 20.15 tot 21.45 uur. Deze cursus is afgelopen september gestart. Er is nog mogelijkheid om in te stromen. Enige kennis van Spaans is wel wenselijk. Dinsdag 15 januari start de cursus Spaans voor ver-gevorderden. Deze cursus is telkens op dinsdagavond van 18.45 tot 20.15 uur, evenals de cursus Spaans voor gevorderden die aansluitend plaatsvindt van 20.15 tot 21.45 uur. Ook voor deze cursussen is nog een aantal plekken beschikbaar.

Nieuw Grieks

Inmiddels zijn er voldoende geïnteresseerden voor de cursus Nieuw Grieks, maar is De Brink nog steeds op zoek naar een docent. Bent of kent u die de Griekse taal goed machtig is en het leuk vindt om les te geven? Meld het via onderstaande gegevens.
Ook voor de cursussen Vervolg op Frans voor beginners (vanaf woensdag 9 januari), Frans voor gevorderden (vanaf dinsdag 8 januari), Engels voor half-gevorderden (vanaf donderdag 17 januari) en Engels voor ver-gevorderden (eveneens vanaf 17 januari) zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.
Sociaal-cultureel centrum De Brink biedt nog diverse andere interessante cursussen. Een volledig overzicht is te vinden op www.debrinkobdam.nl/programma/categorie/cursussen/. Aanmelden kan via de site. Meer weten? Neem contact op met Carin Vagevuur via carin.vagevuur@debrinkobdam.nl of Chantal Nooij via chantal.nooij@debrinkobdam.nl.