Banosol in linkerrijtje na derde overwinning op rij

Nieuws
Banosol (gele shirts) blijft maar winnen. (Foto: aangeleverd)
Banosol (gele shirts) blijft maar winnen. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

HEERHUGOWAARD - In de Rodi Media-cup heeft koploper De Praktijk concurrent Dicks Vage Kennissen met 4-1 verslagen; het onderlinge gat op de ranglijst bedraagt nu acht punten. Gofilex volgt op drie punten, na de ruime 11-2 overwinning op Glazenwassers- en reinigingsbedrijf R. de Hond & zn. Topscorer Kay Besseling voegde vijf doelpunten toe aan zijn totaal.
Esdegé-Reigersdaal nam de derde plaats over van Dicks Vage Kennissen na de krappe 2-1 zege op CDV Holding Heerhugowaard. Na een slechte seizoensstart heeft Banosol de smaak te pakken gekregen; ditmaal werd De Heertjes/Albinotrouwringen 3 aan de zegekar gebonden: 5-3. Harm & Es Woningstoffering bleef steken op een 2-2 gelijkspel tegen Mors Grondverzet. AKD Adviesgroep moest winnen om de aansluiting met het linkerrijtje te behouden en deed dit overtuigend tegen ERP360/Vobit: 7-3.

De Heertjes laat zege glippen

Na een knappe comeback heeft Fietsvoordeelshop.nl de koppositie in de L'Arcade Administratie-Cup in handen weten te houden. Het keek halverwege het duel met VHC Jongens bv tegen een 2-5 achterstand aan, maar wist dit in de slotfase om te bouwen tot 6-5. Café Muizenvreugd blijft de druk opvoeren maar moest alle zeilen bijzetten om Kieskeurig te verslaan: 4-2. Schildersbedrijf Mol bezorgde SMP/De Verse Kippen de eerste nederlaag van het seizoen te bezorgen - het won met 3-2 - en blijft derde. Latinos is terug in het linkerrijtje na de 4-0 zege op hekkensluiter Poulino Media. NVDB won met 3-1 van Reyez! en de spannende pot tussen De Heertjes/Albinotrouwringen 1 en Chelsea eindigde in een 5-5 gelijkspel.

Banosol (gele shirts) blijft maar winnen. (Foto: aangeleverd)