Snertwandeltocht bij Kerkhuys en ijsclub

Nieuws

SPANBROEK - 't Kerkhuys organiseert samen met IJsclub Spanbroek-Opmeer zondag 13 januari voor de tweede maal de sportieve en gezellige snertwandeltocht, een prachtige wandelhappening voor jong en oud. Dit jaar kan gekozen worden uit twee afstanden: de 11 kilometer voor de ervaren wandelaar en de 6,5 kilometer die ideaal is voor gezinnen of voor degenen die liever een kortere tocht lopen. Let op: geen honden toegestaan.
De schitterende natuurijsbaan, die vorige winter voor het eerst werd bereden, ligt in de luwte van Muziektheater ’t Kerkhuys. Samen vormen zij een winters decor voor dit wandelevenement, dat is bedoeld voor jong en oud. Het winterse tafereel wordt die dag weer compleet gemaakt door onder meer overheerlijke snert aan de deelnemers te serveren, met als toetje een gezellige nazit mét medewerking van een plaatselijke dj.
Het inschrijven voor de 11 kilometer is om 13.00 uur en de 6,5 kilometer start om 13.30 uur. Deelname kost 5 euro voor volwassenen en 2 euro voor kinderen tot twaalf jaar. Start en finish zijn in 't Kerkhuys. Halverwege de route is er een tussenstop waar toiletgelegenheid is en warme chocomel. Graag gepast geld meenemen voor de inschrijving!