Kaasliefhebbers gezocht

Nieuws
Het Kaasmuseum in Alkmaar is op zoek naar enkele gastvrouwen en gastheren. (Foto: aangeleverd).
Het Kaasmuseum in Alkmaar is op zoek naar enkele gastvrouwen en gastheren. (Foto: aangeleverd). rodi.nl

ALKMAAR - Het Hollands Kaasmuseum in Alkmaar is op zoek naar enkele gastheren en gastvrouwen om ons team van enthousiaste vrijwilligers te komen versterken. Een leuke job, met gezellige collega’s waarbij de vrijwilligers bezoekers uit de hele wereld kunt ontmoeten. Een leuke werkplek in het hart van Alkmaar naast de wereldberoemde kaasmarkt.
''In de rol als gastheer/gastvrouw ontvangt iedereen, na een korte inwerkperiode, de bezoekers aan de kassa en maakt ze wegwijs in het museum. Kennis van kaas en zuivel is niet nodig, dat leert u vanzelf bij ons. Enige kennis van het Engels of Duits is handig, maar niet per se noodzakelijk. U werkt altijd samen met een of meer collega’s. De werktijden gaan in overleg: de meeste collega’s werken een dagdeel per week, maar meer of minder is ook mogelijk. Met uw vakanties houden we ook rekening. Leeftijd is niet belangrijk, iedereen vanaf twintig jaar is welkom.''
Op www.kaasmuseum.nl kunnen belangstellenden alvast een goede indruk krijgen van het Kaasmuseum. Interesse? Bel of mail voor een oriënterend gesprek en een rondleiding door het museum. Contactpersoon Jan de Heer is bereikbaar via 072-5039462 en info@kaasmuseum.nl.
Het Kaasmueum hoopt veel nieuwe collega's te mogen verwelkomen als nieuw teamlid van het 'lekkerste museum van Nederland'.