'Dementie en levenstestament'

Nieuws

HEERHUGOWAARD - Alzheimercafé Heerhugowaard houdt woensdag 16 januari een thema-avond over 'Dementie en het levenstestament'.
Tine Boeve verzorgt de inleiding, waarbij tevens een notaris aanwezig is. Aan bod komen vragen als: wat kan er nog geregeld worden bij dementie; wat houden termen als bewindvoering, mentorschap en curatele in en waar zijn (levens)testamenten en wilsverklaringen voor nodig? De bijeenkomst is voor iedereen die met dementie of vergeetachtigheid te maken heeft: partners, familieleden, zorgprofessionals, vrijwilligers en overige belangstellenden, die geïnteresseerd zijn in het onderwerp. Zij zijn vanaf 19.00 uur welkom in MFA De Horst aan het Van Eedenplein 5 in Heerhugowaard; het programma duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.
Meer weten? Mail naar streefland@quicknet.nl of kijk op Facebook Alzheimer Noord-Kennemerland, www.methhw.nl en www.knooppuntdementie.nl. Bel voor een luisterend oor naar de Alzheimer-telefoon (0800-5088), Geriant (072-5270390) of Mantelzorgondersteuning MET Heerhugowaard (088-8876971). Mail kan ook, naar mantelzorgondersteuning@methhw.nl.