Schakels speelt absurde tragikomedie 'Stock en Plant'

Nieuws
Scène uit 'Stock en Plant'. (Foto: aangeleverd)
Scène uit 'Stock en Plant'. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

HOOGWOUD - Toneelvereniging Schakels speelt binnenkort de absurde tragikomedie 'Stock en Plant' in partycentrum 'Op Stap' in Hoogwoud.
'Stock en Plant' gaat over de bizarre familie Stock. Moeder Marja (Annet Visser) heeft een cadeautje voor haar zoon Aaver (Cor Groenland). Een bijzonder cadeau: een meisje, Lara (Marieke Boots). Aaver weet niet zo goed of hij wel blij is met zijn cadeau, ze zit in een rolstoel! De rest van het gezin bemoeit zich er natuurlijk ook mee. Lara maakt kennis met dochter Nalies (Maaike Verlaat) en haar hobby, kaartenhuizen maken., en haar vriend Theo (Jochem Frankfort), die elke dag weer terugkomt van een verre zakenreis. Dochter Rion (Marieke Smit), is psychologe. Maar ook personen van buitenaf, Rita (Cristel Schermer) en Beer (Femke Moons), krijgen invloed op de hele situatie. En niet te vergeten de bemoeizuchtige moeder van Lara, Desiree (Josina Bakker).
Vrijdag 1 en zaterdag 9 februari speelt toneelvereniging Schakels in partycentrum 'Op Stap' in Hoogwoud deze absurde tragikomedie. Kaarten zijn te reserveren via www.toneelverenigingschakels.nl. Of bel Gerda en Vincent Breed via 0226-352368.