Theaterkerk start tweede helft seizoen

Nieuws
Mark van de Veerdonk. (Foto: aangeleverd)
Mark van de Veerdonk. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

REGIO - In Theaterkerk Wadway begint zaterdag 26 januari deel twee van het theaterseizoen met stand-upcomedy uit de hoofdstad. En er zijn weer heel wat voorstellingen die gezien mogen worden. Naast veel cabaret, toneel en muziek ook een paar hele mooie kindervoorstellingen.
Muziektheater is er zaterdag 2 februari met de Vlaamse liedjes en prachtige vertellingen door Kees Vriend en Bas Bons. Theo Nijland speelt en zingt zondag 9 februari en Helmert Woudenberg kruipt zondag 3 februari in de huid van Simon Carmiggelt. Verder is er spraakmakend cabaret, met zaterdag 16 februari onder meer Oldenhermanns 'Unsexed'; een pleidooi voor het grootse en meeslepende bestaan van alledag. En het Camerettenfestival komt eraan en cabaretiers Janneke de Bijl en Mark van de Veerdonk komen ook.
Toneel met de nodige scherpte kan men vrijdag 22 februari verwachten met 'George & Eran worden racisten', een komedie over de onmogelijkheid het goed te doen. Zondag 17 maart fileren Bruun en Jan het thema oud worden. Een tragikomisch toneelstuk over ouder worden in een snelle maatschappij.
Genoeg te zien dus. Kijk voor het volledige programma ook op www.theaterkerkwadway.nl.