Open huis bij Veldhuis Zonwering

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: Vincent de Vries / RM)

REGIO - Van een bedrijf dat meer dan honderd jaar bestaat, mag de nodige ervaring en vakmanschap worden verwacht. Veldhuis Zonwering maakt die verwachtingen op het gebied van binnen- en buitenzonweringen meer dan waar.

Partnerbijdrage dossier

"We denken in kwaliteit én oplossingen", meldt een van de medewerksters vanuit de showroom van het specialistische bedrijf aan de HP Berlageweg 10 in Heerhugowaard. Ter gelegenheid van het open huis, zaterdag 9 en zondag 10 maart, zijn er speciale aanbiedingen.

Alle drie de showrooms van Veldhuis zijn ingericht met alles wat Veldhuis Zonwering voor haar klanten kan betekenen. "We hebben ons complete assortiment in elke showroom ondergebracht, met een geheel nieuw assortiment. Een rondje langs de showrooms leert onder meer dat overkappingen van topmerken als Palazzo en Verano op ware grootte en in allerlei varianten getoond worden. Naast zonneschermen vindt de klant een keur aan doeken, screens, shutters, garagedeuren, rolluiken en windschermen. Veldhuis is ook 'gallerydealer' van Luxaflex."

In alle filialen van Veldhuis zijn er tijdens het open huis een aantal leuke acties. Zo krijgt men 20 procent korting op screens en standaard rolluiken en een Hormann garagedeur voor € 1295,- inclusief meten en monteren. Bezoek zaterdag 9 en zondag 10 maart de showrooms van Veldhuis Zonwering. Kijk voor meer informatie op www.veldhuiszonwering.nl.