(Foto: Aangeleverd)
Bedrijf in Beeld

Auto Beautydag bij Autoschade de Laat

  Bedrijf in Beeld

HEERHUGOWAARD - Autoschade de Laat aan de Newtonstraat 38 houdt zaterdag 23 maart voor de negende maal de Auto Beautydag, een evenement waarbij het uiterlijk van de auto in de spotlights staat. Een ontsierend deukje of lelijke kras wordt verholpen tegen een scherp tarief.

"Onze eerdere ervaringen met de Auto Beautydag zijn zeer positief", aldus Ron Bruin, directeur van Autoschade de Laat Heerhugowaard. "Het blijkt voor veel mensen een laagdrempelige manier om iets aan de auto te laten doen. Een klein deukje of een vervelende kras; typisch van die dingen waar je eigenlijk te lang mee blijft rondrijden. Jammer, want hoe klein de schade ook is, 'het mooie' is van de auto af; de auto is direct minder waard bij inruil of verkoop. En dat terwijl een kleine schade heel goed, snel en onzichtbaar te herstellen is."

GlasGarage

De Auto Beautydag is tevens 'open huis'. Eveneens aan de Newtonstraat 38 zit een vestiging van GlasGarage, met specialisten die klaarstaan om te helpen bij autoruitschade; van sterreparatie tot een voorruitvervanging. GlasGarage repareert als het kan en vervangt als het moet, met uitsluitend materialen van originele fabriekskwaliteit. Tevens hanteert men strenge FOCWA-normen. GlasGarage geeft levenslange garantie op alle autoschadeherstelwerkzaamheden. Een afspraak maken kan telefonisch of via de website. In de meeste gevallen worden de werkzaamheden uitgevoerd terwijl men wacht. In de wachtruimte is gratis WiFi. Minder tijd? Maak dan gebruik van de haal- en brengservice of vervangend vervoer.

Autoschade de Laat, Newtonstraat 38 in Heerhugowaard. Tijdens de Auto Beautydag open van 09.00 tot 15.00 uur. Kijk ook eens op www.autoschadedelaat.nl.

Meer berichten