Kampeerdagen 2019 in Heerhugowaard

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Het voorjaar komt eraan en de campings gaan weer open. Met niet alleen de lente, maar ook het kampeerseizoen in zicht, begint het kamperen dus weer te prikkelen. Lekker naar buiten! Zo rond maandag 1 april openen de campings en de caravanstallingen weer hun deuren. Zaterdag 23 en zondag 24 maart zijn er daarom de Kampeerdagen 2019 op de Caravanboulevard in Heerhugowaard.

Partnerbijdrage dossier

Met het nieuwe kampeerseizoen in zicht is het hoog tijd om de nodige vakantieplannen te maken. Om het begin van het kampeerseizoen in een gezellige sfeer op te starten, organiseren de bedrijven op de Caravanboulevard in Heerhugowaard weer een groots evenement. Onder de titel 'Kampeerdagen 2019' kan de kampeerder twee dagen lang in een sfeervol decor kennismaken met allerlei zaken die met kamperen en vrije tijd te maken hebben. Dat gebeurt met ondersteuning van tientallen exposanten op kampeer- en wandelgebied. Dit zijn onder andere leveranciers van een collectie fietsen, kampeerartikelen en technische accessoires, alsmede campings en wandelspecialisten.

De bedrijven op de Caravanboulevard, Pauw Recreatie, Frans Stokman en De Vries, staan samen garant voor een grote collectie kampeermiddelen. Het gaat onder meer om nieuwe en gebruikte campers en caravans, (voor)tenten, kampeertenten en 1001 kampeeraccessoires. Als extra voegt Pauw Recreatie het thema wandelsport aan dit evenement toe. Dit met onder andere de Lowa Experience Trailer, waar de wandelaar de diverse Lowa-schoenen daadwerkelijk uit kan testen. Meedoen? Mensen kunnen zich tijdens het weekend bij de trailer melden. Iedereen is zaterdag 23 en zondag 24 maart van 10.00 tot 17.00 uur welkom. De Caravanboulevard biedt ruime gratis parkeergelegenheid. Meer info: www.pauwrecreatie.nl.