Bram Duijn geeft sinds 2007 karateles in Heerhugowaard.
Bram Duijn geeft sinds 2007 karateles in Heerhugowaard. (Foto: Aangeleverd)

Zelfverzekerd door karate

  Bedrijf in Beeld

HEERHUGOWAARD – Zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen; het zijn slechts enkele eigenschappen die je ontwikkelt door het beoefenen van karate. Een wat teruggetrokken kind leert voor zichzelf opkomen, terwijl een wat drukker kind zich beter leert beheersen.

Umi Ryu Karate is een praktische zelfverdedigingsvorm, ontwikkeld door Ernst van der Zee, die bestaat uit karate in traditionele vorm, maar ook uit jiu jitsu en jodo (stokvechten). Elke dinsdag zijn er lessen voor jeugd vanaf vijf jaar en volwassenen in de gymzaal van Campus Columbus aan de Weegbree en elke woensdag zijn er lessen voor de jeugd vanaf vijf jaar in de sporthal De Draai. De lessen staan onder leiding van Bram Duijn Sensei (derde Dan), die al sinds 2007 karatelessen geeft in Heerhugowaard. Bram: "Karate is leuk en leerzaam voor kinderen en volwassenen. Je leert samenwerken en elkaar te respecteren. Je voelt je door karate fitter en gezonder doordat het totale lichaam wordt getraind. Je bouwt conditie op en leert op een gecontroleerde manier aanval- en verdedigingstechnieken."

Kom gerust langs voor twee gratis proeflessen en een maand lang gratis trainen bij inschrijving. Meer weten of inschrijven? Bel 06-10700290 of mail naar bramduijn@umiryu.nl. Kijk ook eens op www.umiryu.nl.

Meer berichten